Thursday, September 8, 2022

Windows 10 indir iso 64 bit

Windows 10 indir iso 64 bit
Yükleyici:Battousai248
Ekleme Tarihi:21.03.2017
Dosya boyutu:3.12 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:41094
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Windows 10 21H2 ISO Dosyasını İndirin ve Yükleyin (bit ve bit)


02 Kasım,  · Yeni kurulumlar veya Windows 7 SP1 ve Windows Windows 10 Pro'yu yükseltmek için İngilizce dilinde orijinal Microsoft Windows 10 Pro: 21H2 Kasım güncellemesi şimdi mevcut. ISO görüntüsü. Sistem Gereksinimleri: İşlemci: 1 GHz işlemci veya daha hızlı veya SoC. RAM: bit işletim sistemi için 2 GB; Sabit Disk Alanı: Bit OS/5(K) için 20 GB Eylül 09,  · Medya Oluşturma Aracı'nı indirmek için BURAYI tıklayın (Şimdi İndirme Aracı'na tıklayın), bununla en son Windows 10 ISO'yu indirebilirsiniz (Yükleme Ortamı Oluştur'u seçin). Başka bir PC), bu aracı kullanarak önyüklenebilir bir USB flash sürücü (en az 4 GB) oluşturabilir veya daha sonra DVD'ye yazabileceğiniz ISO dosyasını oluşturabilirsiniz. Genel sekmesinde, Değiştir'e tıklayın ve kullanmak istediğiniz program için Windows Gezgini'ni seçin. ISO dosyalarını açmak ve Uygula'yı seçmek için. ISO dosyasına sağ tıklayın ve Bağla'yı seçin. İçindeki dosyaları görüntülemek için ISO dosyasına çift tıklayın. Blogger'a çift tıklayın.com Windows 10 kurulumunu başlatmak için. Daha fazla indirme seçeneği




Windows 10 indir iso 64 bit


İçindekiler


Yeni kurulumlar veya Windows 7 SP1 ve Windows 8'i yükseltmek için İngilizce dilinde Microsoft Windows 10 Pro bit orijinali. Microsoft Office Windows 10 indir iso 64 bit Windows 8. Windows 7 Professional bit ücretsiz Ücretsiz İndirin Windows 7 Ultimate Microsoft Bilgisayar Sözlüğü. Adım Adım Microsoft Office Word. Windows 11, yeni bir Windows deneyimi. MSG komutu, kullanımı, parametreleri ve örnekleri. Microsoft Office'i indirme. CHKDSK komutu, kullanımı, parametreleri ve örnekleri. CD komutu, kullanımı, parametreleri ve örnekleri. Web sitemizde size en iyi deneyimi sunduğumuzdan ve sizinle alakalı reklamlar gösterdiğimizden emin olmak için çerezleri kullanıyoruz.


Web sitemizde gezinmeye devam etmek için "Çerezleri kabul et"e tıklayın. Daha fazla bilgi için düğmeye tıklayın - Daha fazla bilgi. Windows 10 Pro bit İngilizce TR Windows'a Geri Dön. Windows 10 Pro: 21H2 Kasım güncellemesi şimdi mevcut. ISO görüntüsü Sistem Gereksinimleri: İşlemci: 1 GHz işlemci veya daha hızlı veya SoC. RAM: Bit OS için 2 GB Sabit Disk Alanı: Bit OS için 20 GB Grafik kartı: WDDM 1 ile DirectX 9 veya üstü. Yazar Microsoft. Lisans Ücretli. Sistem Uyumlu Windows. Güncellendi Bu programı derecelendirin. Mimari bit. Sürüm 21H2. Dil İngilizce ABD. 5 beden. MD5 Sağlama Toplamı 55ca8affa2f8bc14cb2aaf Bit için indirilebilir. Ara Ara En Çok Okunan Microsoft Office Professional e-Kitapları Microsoft Bilgisayar Sözlüğü. Son İçerik Windows 11, yeni bir Windows deneyimi MSG komutu, kullanımı, parametreleri ve örnekleri Microsoft Office'in CHKDSK komutunu indirmesi, Windows 10 indir iso 64 bit, kullanım, parametreler ve örnekler CD komutu, kullanımı, parametreler ve örnekler.


Daha fazla bilgi. Joomla 4. Windows Vista KB WinRAR bitini güncelleyin. Joomla 3. XAMPP Taşınabilir. Windows Güncelleme Windows 7 KB


Daha fazla oku




wii iso indirmeleri


Gerekli ayrıntılar:. Güncelleme yardımcısı sizin için ISO dosyasını indirmezse, İşletim Sisteminizi otomatik olarak en son sürüme yükseltecektir. Andre Da Costa Gönüllü Moderatör. Not: Windows 10'u yüklemeden önce, PC'nizin Windows için sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. 32bit için hala bazı win 10 anahtarlarınız var mı?.

No comments:

Post a Comment