Friday, September 30, 2022

Alexa alkalmazás letöltése Androidra

Alexa alkalmazás letöltése Androidra
Feltöltő:Li-Ming
Dátum hozzáadva:29.09.2016
Fájl méret:63.28 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:22267
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Az Alexa alkalmazás letöltése a számítógépre: HelloTech Hogyan


Jan 01,  · Válassza ki az Alexa alkalmazást. Ez az ingyenes alkalmazás kék Alexa ikonnal. Ezután kattintson a Get gombra, hogy letöltse az Alexa alkalmazást a számítógépére. Egy folyamatjelző sáv jelenik meg az ablak közepén. Várja meg, amíg az alkalmazás befejezi a letöltést. Az alkalmazás 81 MB lemezterületet igényel, végigmegy a „letöltésen”, de soha nem ad lehetőséget az alkalmazás „megnyitására”. Csak visszamegy a letöltési képernyőre, és értesítést kapok, hogy az Alexa nem tölthető le a telefonomra. Ha újra megnyomom a letöltés gombot, újra és újra átmegyek az egész kiábrándító rutinon. �� Enyhén szólva nagyon frusztráló Elérhető iOS és Android rendszeren. Letöltés. Töltse le az Amazon Alexa alkalmazást, hogy könnyedén beállíthassa és kezelhesse Alexa élményét otthon vagy útközben. Ha tartalmait és eszközeit az asztalról szeretné kezelni, kezdje el itt. Hozz ki többet Alexából




Alexa alkalmazás letöltése androidra


Hogyan használhatom az Alexát a telefonomon?


Használhatja Echo eszközét Android telefonjával, így jobban irányíthatja az Alexát. Alexa az Amazon Echo vagy Amazon Echo Dot okoshangszórók virtuális asszisztense neve. Számos oka lehet annak, hogy érdemes tudni, hogyan kell használni az Alexát Android-telefonon. Vagy esetleg szeretne üzenetet küldeni valakinek, akinek szintén van Amazon Echo-ja. Nem számít az ok, Alexa alkalmazás letöltése androidra, Az Alexa Android rendszeren való használata újabb kényelmi réteget ad a napjához. Hangutasítások kiadásához az Alexának Android-eszközén, Alexa alkalmazás letöltése androidra, kovesd ezeket a lepeseket:. Ha szeretné megtudni az összes többi nagyszerű dolgot, amit az Alexa segítségével megtehet, tekintse meg útmutatónkat itt. Adja meg e-mail címét alább, hogy megkapja promóciós kódját, és naprakész legyen a legfrissebb technológiai hírekről és frissítésekről.


Vásároljon közvetlenül a HelloTechtől, és takarítson meg: Ring, Nest, Sonos és egyebek. Az Alexa használata Androidon. Tartalom Az Alexa beállítása Androidon Hogyan használhatom az Alexát a telefonomon? Tehát pontosan hogyan használhatja az Alexát Android telefonon? Kövesse az alábbi lépéseket: Hogyan Alexa alkalmazás letöltése Androidra Alexa telepítése Android-eszközén Lépjen a Google Play Áruházba. Ez az eszköz alkalmazások részében található. Keresse meg az Amazon Alexa alkalmazást. Koppintson a telepítésre. Várja meg, amíg az alkalmazás letöltődik. Az alkalmazás telepítése után beállíthatja az alkalmazást, hogy csatlakozzon az Amazon-fiókjához. Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával az Amazon-fiókjából. Ezután érintse meg a Kezdő lépések gombot.


A Segítség Alexának megismerni téged alatt válassza ki a nevét. Ha kész, kattintson a Folytatás gombra. Koppintson az Engedélyezés vagy a Később lehetőségre Alexa alkalmazás letöltése androidra Az Amazon engedélyt kér a névjegyek feltöltésére. Ha engedélyezi, könnyebb lesz a kapcsolatfelvétel a családdal vagy a barátokkal az eszközön keresztül. Ha az Alexa használatával szeretne hívásokat küldeni és fogadni, ellenőrizze telefonszámát. A megerősítéshez SMS-t fog kapni egy ellenőrző kóddal. Írja be ezt a kódot, és érintse meg a Folytatás gombot. Vadonatúj Echo Dot 4th Gen, kiadás Alexa alkalmazás letöltése Androidra hangszóró Alexa Charcoallal. raktáron. január 3-tól, Alexa alkalmazás letöltése androidra, délután. VÁSÁROLJ MOST. Utolsó frissítés: január 3., délután. Címke: Alexa Android Smart Speaker Voice Assistant. Hasznos volt ez a cikk? igen nem. Beszélni kell egy szakértővel? Nem találja a választ, amit keres? Ne aggódjon, azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Látogassa meg a HelloTech oldalt. Megjegyzés: ehhez a tartalomhoz JavaScript szükséges.


Olvass tovább




imgur album letöltő


Összes letöltés Ez az ingyenes alkalmazás kék Alexa ikonnal. Vadonatúj Echo Dot 4th Gen, intelligens hangszóró Alexa Charcoal-al. A megbízható Word alkalmazással létrehozhat és szerkeszthet, Alexa alkalmazás letöltése androidra, és gyorsan és egyszerűen megoszthatja fájljait másokkal. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az Alexa Communicationsről. Funkciókategóriák Alexa Együtt Hálószoba Kommunikáció Szórakozás Szórakozás és játékok Információ Gyerekek és család Konyha Többszobás Hangos Hírek Fényképek Termelékenység Rutinok Vásárlás Okos Otthon.

No comments:

Post a Comment